Tips omgeving Harfsen Achterhoek

Vakantiewoning De Reeverhof ligt op een prachtige plek tussen de bossen en weilanden, in het coulissenlandschap van de Achterhoek. De omgeving van Harfsen leent zich uitstekend om lekker te struinen door boerenland en natuur. In de vakantiewoning liggen diverse fiets- en wandelroutes, folders en een informatiemap met tips, restaurants, uitjes etc.
Een paar tips:

Harfsen - Gezellig dorp voor de dagelijkse boodschappen. Tips: vijvertuin Haarbroek en kattendorp.

Laren - Tips: vaartocht over de Berkel, luchtballonvaarten.

Deventer - Leuke hanzestad voor een dagje uit. Winkelen, een stadswandeling, lekker eten en drinken. Tips: Fooddock, bierbrouwerij DAVO en IJsselpaviljoen op de Worp.

Zutphen - Karakteristieke hanzestad, net als Deventer, maar dan anders! Hier vind je een duidelijk andere sfeer en daarom is het zeker ook een aanrader! Tips: stadswandeling, rondvaart met de fluisterboot en de Wijnhuistoren.

Museum More, Gorssel - Kunstliefhebbers komen aan hun trekken bij Museum More. Bijzondere permanente collectie en interessante wisselende exposities. Het dorpje Gorssel is gezellig om rond te wandelen en een terrasje te pakken.

Thermen Bussloo - Sauna en welness aan de andere kant van de IJssel. Liever alleen zwemmen en zonnen? Dat kan aan recreatieplas Bussloo, op dezelfde locatie.

Acht Kastelenroute Vorden - Route langs acht kastelen in en rondom Vorden, waaronder kasteel Hackfort.